Maaltijdservice Casteau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Casteau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Casteau? Via www.maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle bedrijven in uw regio! Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,65 per gerecht. Aanschuiven voor Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst of Spinaziestamppot, braadworst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Casteau smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSoignies
Waarom bestellen?Houd me fit en vitaal
Postcode7061
Prijs per maaltijd€5,67
Maaltijd-topperGeglaceerde wortel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Casteau

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Casteau. U kunt denken aan belangrijke firma’s als Ekomenu en/of Colruyt. Ook binnen de gemeente ontstaan er uitstekende organisaties en zorginstellingen. Elke optie heeft zo z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze tool kan u daarom de bezorgers op uw gemak met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Casteau? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Casteau. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s voorzien in een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo haalt u eenvoudig verse of handige boodschappen als thee of pate’s. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Casteau vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Casteau? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit vele leveranciers die rijmen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Tomatensoep Met Balletjes en Kip Kerriesaus Met Rijst? Onderstaand treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Soignies. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Casteau voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei vindt u vaak al vanaf €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje wordt al bezorgd vanaf €5,55.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Broccolisoep, een extra salade en een dessert als Karnemelkse bloempap als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Soignies voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Casteau bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en maak een keuze. Bekijk met name het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire aanbieders bieden een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men zonder problemen nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De menu’s worden gewoonlijk bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met om en nabij de 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst en Paëlla. Hiermee zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Casteau. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit