Maaltijdservice Harre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Harre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Harre? Via maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle leveranciers in de buurt! Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,90 per persoon. Aanschuiven voor Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen en Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Harre krijgt u de lekkerste maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteManhay
BeoordelingZonder abonnementen
Postcode6960
Gemiddelde kosten€5,9
Vaak bestelde maaltijdSpaghettischotel bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Harre

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Harre. U kunt denken aan belangrijke bezorgers als Smartmat en/of 0. Maar ook lokaal ontwikkelen zich tal van partijen en sociale voorzieningen. Elke aanbieder levert een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de bedrijven rustig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Harre? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Harre. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier koop men probleemloos de supermarktartikelen als tofu naturel of sappen. Meestal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Harre vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Harre? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere opwarmmaaltijden die matchen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Kerriesaus Met Rijst en Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Hieronder vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Manhay. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met verse producten en weinig zout keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Harre voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met zaken als het bedrijf, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kervelsoep is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Lasagne Bolognese is er al voor €4,85.
 • De daghap voor ouderen als Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten bestelt u vanaf €5,65.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Goulashsoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Boerenjongens mousse achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Manhay voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Stamppot spruitjes met chorizo

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Harre aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd in lijn is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en kies een geschikte. Let met name op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden veelal bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree en Runderlapje in jus. Zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Denk aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Harre. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit