Maaltijdservice Tremelo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tremelo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Tremelo? Geholpen door deze website treft u eenvoudig alle bezorgers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,00 per maal. Flink uitpakken met Zuurkoolstamppot of Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Tremelo beschikt u over uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTremelo
RecensieVoor ieder wat wils
Postcode3120
Gemiddelde prijs€6,52
Vaak gekozen maaltijdBroccolisoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Tremelo

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Tremelo. Neem bijv. populaire aanbieders als Dienstenthuis.be en/of HelloFresh. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verscheidene instanties en zorginstellingen. Iedere leverancier biedt een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze tool kan u daardoor de services snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er menu-voorkeuren als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Tremelo? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en vitamines beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tremelo. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste organisaties hanteren ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval bestelt men eenvoudig belangrijke boodschappen als afbak broodmandje of huishoudelijke artikelen. Meestal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Tremelo vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Tremelo? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn allerlei soorten maaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en menu voorkeuren. Wat te denken van Spaghetti Carbonara en Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Tremelo. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tremelo voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze bestelt u vanaf €5,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree bestelt u vanaf €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Naturel-pannenkoek kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Harira, een extra rauwkostsalade en een toetje als Vruchtensalade als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Tremelo voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Stamppot boerenkool
 • Verse worst in jus
 • Sukadelapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Nasi babi ketjap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tremelo aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor type bezorgmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst van zo’n 15 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes en Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes. Handig, want zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden gewoonlijk door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Tremelo. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente