Maaltijdservice Kortenberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kortenberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Kortenberg? Middels maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,35. Ouderwets genieten van Push Up Meatballs of Babi pangang? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Kortenberg hebt u toegang tot complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKortenberg
RecensieHeldere instructies
Postcode3070
Gemiddelde prijs€6,48
Vaak gekozen maaltijdWokgroenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Kortenberg

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Kortenberg. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Home Cuisine en Viangro. Ook in de gemeente zelf zien we interessante instellingen en wijkrestaurants. Iedere aanbieder levert een heel eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bezorgers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Kortenberg? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven geur, kleur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kortenberg. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste bezorgers faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee koop u gelijk verse of handige boodschappen als aardbeienjam of afbak broodmandje. Gewoonlijk gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Kortenberg vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Kortenberg? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een hoop mogelijkheden die voldoen aan uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Aan de hand van deze website vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Kortenberg. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kortenberg voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van elementen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is beschikbaar vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree kunt u al bestellen vanaf €5,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundvlees met gegrilde groente is beschikbaar vanaf €6,3.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Consommé, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Schaafijs om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Kortenberg voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken kibbeling
 • Gehakt in roomsaus
 • Broccoli kaassaus
 • Zuurkoolstamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kortenberg aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen opnieuw bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk door te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De gerechten worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kick Through Spaghetti of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree. Daardoor kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Kortenberg. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente