Maaltijdservice Tervuren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tervuren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Tervuren? Aan de hand van maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle organisaties in uw regio! Warme gerechten, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,65 per maal. Genieten van Varkenslapje in champignonsaus of Nasi goreng? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Tervuren beschikt u over gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTervuren
ReactieGezond, goed en lekker
Postcode3080
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,49
Geliefde maaltijdSavooiekool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Tervuren

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Tervuren. Bijvoorbeeld grote leveranciers als HelloFresh en Prego. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verscheidene partijen en wijkrestaurants. Iedere organisatie wordt bestempeld door een heel eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels deze pagina kan u de services op uw gemak op een rijtje zetten. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Tervuren? Er is een oplossing! Legio traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tervuren. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere organisaties voorzien in een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor koop u gelijk praktische of verse producten als desem naturel of handzeep. Meestal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Tervuren vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Tervuren? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit relatief veel opties die kloppen met uw eisen voedingspatroon. U kunt denken aan Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Macaroni Ham Kaassaus? Hieronder treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Tervuren. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tervuren voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs is afhankelijk van elementen als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is verkrijgbaar vanaf €6,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten is er al voor €4,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Linzensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Chocolade mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Tervuren voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkenslapje in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Prei-gehaktschotel
 • Witlof a la creme
 • Gegrilde paprika

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tervuren regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice klopt met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en kies een geschikte. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote verstrekkers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden veelal thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel en Indisch gehaktbrood. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm of koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Tervuren. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente