Maaltijdservice Forêt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Forêt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Forêt? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u overzichtelijk alle leveranciers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €3,65 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng of Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Forêt krijgt u verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteTrooz
ReactieGezond en heel erg lekker
Postcode4870
Prijs per maaltijd€6,78
Nummer 1-maaltijdFoe yong hai

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Forêt

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Forêt. Bijvoorbeeld landelijke organisaties als Colruyt en/of Delimeal. Maar ook op regionaal niveau zien we verschillende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij biedt een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u speciale voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Forêt? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze producten snel teruggekoeld. Daardoor blijven vitaminen en mineralen intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Forêt. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers bieden ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt u gelijk verse of handige boodschappen als karnemelk en cervelaat. Dikwijls gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Forêt vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Forêt? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Denk maar aan Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Via onze vergelijker treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Trooz. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Forêt voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door factoren als de aanbieder, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is er al voor €6,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is verkrijgbaar vanaf €4,3.
 • Een warme dagschotel als Gentse Waterzooi kan je kopen vanaf €6,75.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Hot pot, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Karnemelkse bloempap als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Trooz voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Stamppot koolraap met appel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Forêt bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende verstrekkers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden worden steeds vaker geleverd door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Draadjesvlees in jus en Penne, champignonragout, broccoli. Op die manier zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Forêt. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit