Maaltijdservice Soiron

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Soiron voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Soiron? Aan de hand van maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,45 p.p. Aanschuiven voor Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen of Preiroomsoep? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Soiron smult u weer van complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeentePepinster
Waarom bestellen?Altijd in de buurt
Postcode4861
Maaltijd prijs€6,77
Maaltijd-topperEieromelet in kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Soiron

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Soiron. Denk dan aan grote bezorgers als Vlotter en Delhaize. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verscheidene initiatieven en verswinkels. Elke partij wordt bestempeld door een eigen keuken en voorwaarden. Dankzij onze tool kunt u de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Soiron? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Soiron. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal services bieden ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt men direct praktische of verse producten als komijnekaas of knäckebröd. Veelal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Soiron vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Soiron? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Onderstaand vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Pepinster. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig vet beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Soiron voor ouderen wijken nogal af. De prijs komt tot stand door o.a. het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is er al vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree kan je kopen vanaf €5,05.
 • De daghap voor ouderen als Geglaceerde wortel bestelt u vanaf €5,75.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Dopewtensoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Dame blanche ijs als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Pepinster voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Hamburger, ui en champignons
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Stamppot Zuurkool met appel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Soiron aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor thuismaaltijd klopt met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Check vooral de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele services hebben een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden doorgaans geleverd door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst en Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes. Zodoende krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden vaak door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen of wellicht veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Soiron. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit