Maaltijdservice Hombourg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hombourg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Hombourg? Dankzij onze tool bekijkt u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,45 per keer. Smullen van Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal en Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Hombourg hebt u toegang tot gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeentePlombières
Waarom bestellen?Altijd verse ingrediënten
Postcode4852
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,74
Populaire maaltijdBami goreng met kipsaté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Hombourg

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Hombourg. Denk aan populaire bedrijven als Meal-Story en/of Vlotter. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij uitstekende instellingen en zorginstellingen. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels www.maaltijdbutler.be kan u daarom de services overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hombourg? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven structuur en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hombourg. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als geitenkaas en dieetproducten. Normaliter kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Hombourg vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Hombourg? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn relatief veel mogelijkheden die in lijn zijn met uw situatie en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Op deze pagina ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Plombières. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hombourg voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt af van zaken als de organisatie, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5.
 • De daghap voor ouderen als Vissticks met groenten is er al vanaf €6,15.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Spinaziesoep, extra groenten en iets fris zoals Natas do Céu om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Plombières voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Spareribs met patat en salade
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Tagliatelleschotel met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hombourg regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd aansluit op uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let met name op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met goede leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, via een menulijst, of via de website. De maaltijden voor thuis worden veelal thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel en Kippenbout Met Appelmoes En Puree. Zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm of vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hombourg. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit