Maaltijdservice Nessonvaux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nessonvaux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nessonvaux? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker vindt u probleemloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,50 per maaltijd. Aanschuiven voor Macaronischotel bolognese of Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Nessonvaux hebt u toegang tot uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteTrooz
RecensieBetaalbaar en smaakvol
Postcode4870
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,8
Vaak gekozen maaltijdChili sin carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Nessonvaux

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Nessonvaux. U kunt denken aan grote services als Vlotter en 0. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich verscheidene instanties en speciale eetpunten. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door zijn eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Door middel van maaltijdbutler.be kan u daardoor de services snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Nessonvaux? Geen probleem! Flink wat traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nessonvaux. Perfect voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven beschikken over een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zo bestelt u snel nuttige boodschappen zoals karnemelk en frisdrank. Dikwijls gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Nessonvaux vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Nessonvaux? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel thuismaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en voedingsadvies. Neem nu Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Champignonroomsoep? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Trooz. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nessonvaux voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree vindt u vaak al vanaf €3,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree wordt al bezorgd vanaf €6,2.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Budae jjigae, een stukje fruit en voor de volledigheid een Brownie om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Trooz voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Trooz
 • Hoofdpostcode: 4870

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Hutspot, gesneden rundvlees

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nessonvaux aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en selecteer er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met grofweg 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen en Spinaziestamppot. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Nessonvaux. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit