Maaltijdservice Argenteau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Argenteau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Argenteau? Door middel van deze pagina ontdekt u probleemloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,20 per maal. Aan tafel voor Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer of Gepaneerde kipstukjes? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Argenteau geniet u van gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteVisé
Waarom bestellen?Ondersteuning via telefoon
Postcode4601
Gemiddelde kosten€5,97
Populaire maaltijdRundergehaktbal in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Argenteau

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Argenteau. U kunt denken aan veel gekozen bedrijven als Dienstenthuis.be en/of Viangro. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verschillende initiatieven en restaurants. Iedere organisatie onderscheidt zich door een heel eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u dus de bedrijven op uw gemak op een rijtje zetten. Het kiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Argenteau? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Argenteau. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal firma’s beschikken over een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als melk en havermout. Normaal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Argenteau vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Argenteau? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere leveranciers die overeenstemmen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Neem nu Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Aan de hand van deze website achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Visé. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Argenteau voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met elementen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus vindt u vaak al vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep vindt u vaak al vanaf €3,75.
 • Een daghap aan huis als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat wordt al bezorgd vanaf €7,35.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Kippensoep, een extra salade en iets lichts zoals Baba au rhum om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Visé voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Bami goreng met rundvlees
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Heldere vermicellisoep

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Argenteau aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor soort thuismaaltijd klopt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men elke dag nog een bestelling doen. Meestal is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden meestal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Spaghetti met broccoli of Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes. Zodoende ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of wellicht vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Argenteau. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit