Maaltijdservice Lixhe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lixhe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lixhe? Met behulp van deze pagina ontdekt u eenvoudig alle services in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,15 p.p. Flink uitpakken met Pastaschotel met spinazie of Savooiekool? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Lixhe hebt u toegang tot complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteVisé
Waarom bestellen?100% flexibel
Postcode4600
Prijs per maaltijd€5,95
Geliefde maaltijdSlavink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Lixhe

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Lixhe. Neem populaire organisaties als Delimeal en Smartmat. Maar ook in de buurt zien we prima instellingen en restaurants. Elke partij hanteert een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van deze website kunt u dus de firma’s probleemloos tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Lixhe? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lixhe. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse bezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt u probleemloos belangrijke boodschappen als volle yoghurt en halfvolle vanille yoghurt. Normaliter gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lixhe vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Lixhe? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit allerlei soorten maaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas en Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Hieronder achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Visé. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lixhe voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is er al vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn kan je kopen vanaf €5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6,2.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Kokos-bonensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Panna cotta als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Visé voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Visé
 • Hoofdpostcode: 4600

Top-5 bereide maaltijden

 • Tomatensoep met balletjes
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Broccoli rollade schotel
 • Kick Through Spaghetti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lixhe aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welk soort maaltijdservice klopt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en kies er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire verstrekkers hebben een voordelig proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De thuismaaltijden worden in de regel geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Slavink in jus en Viergroentenstamppot, gehaktbal. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lixhe. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit