Maaltijdservice Cheratte

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cheratte voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Cheratte? D.m.v. www.maaltijdbutler.be treft u overzichtelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,80 per persoon. Ouderwets genieten van Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen en Vegetarische roerbakstukjes? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Cheratte hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteVisé
BeoordelingWeinig klachten
Postcode4602
Gemiddelde kosten€5,98
Geliefde maaltijdRundersaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Cheratte

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Cheratte. Neem interessante bedrijven als Colruyt en Lidl. Maar ook in de buurt zien we allerlei organisaties en verswinkels. Elke optie wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u de aanbieders eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Cheratte? Geen probleem! Legio traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cheratte. Een redding voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen geregeld via een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop u snel broodnodige boodschappen als smeerkaas of halfvolle melk. In algemene zin zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Cheratte vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Cheratte? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat opties die kloppen met uw wensen en menu voorkeuren. Wat te denken van Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Via onze vergelijker vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Visé. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cheratte voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door o.a. de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree is er al voor €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kan je kopen vanaf €3,8.
 • Een warme dagschotel als Groentesoep kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Veloutésoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Dame blanche achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Visé voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Visé
 • Centrale postcode: 4602

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gebonden rundvleessoep

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cheratte regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en selecteer er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. Het eten wordt niet zelden aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Rundersaucijs in jus en Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Cheratte. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit