Maaltijdservice Bagimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bagimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bagimont? Geholpen door www.maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,50 p.p. Aanschuiven voor Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree of Rookworst met stamppot boerenkool? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Bagimont ontvangt u complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteVresse-Sur-Semois
RecensieGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode5550
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,8
Nummer 1-maaltijdSchnitzel champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bagimont

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Bagimont. U kunt denken aan belangrijke partijen als Viangro of Delhaize. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor tal van instellingen en sociale voorzieningen. Iedere service onderscheidt zich door een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u de bedrijven eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bagimont? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bagimont. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste leveranciers bieden ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop u moeiteloos de supermarktartikelen als koffieroomcups en roomboter. Normaal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bagimont vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bagimont? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een hoop bezorgmaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Hieronder vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Vresse-Sur-Semois. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bagimont voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kunt u al bestellen vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,4.
 • Een daghap aan huis als Wild Crunches is beschikbaar vanaf €6,3.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Vissoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Gortepap om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Vresse-Sur-Semois voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Push Up Meatballs
 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Spaghetti Napoli
 • Appelpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bagimont regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor ouderenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Check vooral de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste services werken met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos nog een bestelling doen. Meestal doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de website. De thuismaaltijden worden vaak bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een daghap, zonder keuze. Soms is vers op maat een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Dieet Blinde Vink Puree Met Prei en Pastaschotel met spinazie. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bagimont. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit