Maaltijdservice Blaimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Blaimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Blaimont? Middels www.maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,10 per gerecht. Aan tafel voor Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen en Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Blaimont ontvangt u uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteHastière
ReactieSnel en eenvoudig bestellen
Postcode5542
Gemiddelde kosten€6,76
Nummer 1-maaltijdRisotto, bospaddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Blaimont

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Blaimont. Neem bijv. erkende partijen als Home Cuisine en Colruyt. Ook in de gemeente zelf ontstaan er tal van initiatieven en speciale eetpunten. Iedere organisatie wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. onze vergelijker kan u de organisaties rustig op een rijtje zetten. Het kiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Blaimont? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Blaimont. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt u moeiteloos de supermarktartikelen als snoepjes en koffiekoeken. In algemene zin kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Blaimont vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Blaimont? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden flink wat menu’s die rijmen met uw eisen en mogelijke allergieën. Denk maar aan Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Aan de hand van deze website bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Hastière. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Blaimont voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt heeft te maken met o.a. de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kan je kopen vanaf €3,7.
 • Een thuisbezorgde daghap als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie wordt al bezorgd vanaf €6,65.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tom kha kai, een stukje fruit en iets lichts zoals Aardbeien ijs als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Hastière voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Lasagna bolognese
 • Gekruide speklap
 • Speklapje in jus
 • Gestoofde prei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Blaimont bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en kies een geschikte. Controleer goed het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De grote services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat via telefoon, via een menulijst, of via internet. De seniorenmaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 20 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Boerenkool, rundergehakt of Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree. Zodoende zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u deze besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten heeft invloed op uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Blaimont. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit