Maaltijdservice Heer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Heer? Via onze tool doorzoekt u snel en simpel alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €5,00 p.p. Aan tafel voor Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree of Schnitzel pepersaus? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Heer geniet u van gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteHastière
BeoordelingHoud me fit en vitaal
Postcode5543
Prijs per gerecht€6,77
Maaltijd-topperSchnitzel mexico schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Heer

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Heer. Neem landelijke partijen als Smartmat en/of Cora. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verscheidene organisaties en slagerijen. Elke optie levert een eigen menu en bestelvoorwaarden. Via deze pagina kunt u de bezorgdiensten op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Heer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daarna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heer. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse firma’s hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt u direct broodnodige boodschappen als sandwich spread en havermout. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Heer vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Heer? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit relatief veel soorten maaltijden die kloppen met uw omstandigheden voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Lasagne Bolognese of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Hieronder vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Hastière. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelentesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heer voor ouderen variëren nogal. De prijs heeft te maken met elementen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep bestelt u vanaf €4,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,55.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Chinese tomatensoep, extra groenten en een dessert als Hangop om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hastière voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Burpee Chicken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heer aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire aanbieders en kies er een. Let goed op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de dienstverleners bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de website. De gerechten worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng en Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u deze besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Heer. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit