Maaltijdservice Laforêt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Laforêt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Laforêt? Middels www.maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle aanbieders in de buurt! Warme gerechten, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,40 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvlees in saus of Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Laforêt beschikt u over verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteVresse-Sur-Semois
RecensieModerne hoogwaardige keuken
Postcode5550
Prijs per gerecht€6,83
Maaltijd-topperKip kerrie ananas schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Laforêt

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Laforêt. We hebben het over interessante firma’s als Delimeal en Delimeal. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene initiatieven en speciale eetpunten. Elke organisatie levert een “eigen” aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze tool kunt u de bezorgdiensten rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Laforêt? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Laforêt. Een redding voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt men probleemloos de supermarktartikelen als ontbijtspek en dranken. Dikwijls gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Laforêt vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Laforêt? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse thuismaaltijden die rijmen met uw situatie en mogelijke diëten. Neem nu Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Aan de hand van deze website vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Vresse-Sur-Semois. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Laforêt voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met onderdelen als de organisatie, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet is er al vanaf €5,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree kan je kopen vanaf €3,95.
 • Een warme daghap voor senioren als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans is er al vanaf €6,05.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Soto, extra groenten en iets fris zoals Hemelse modder als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Vresse-Sur-Semois voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Witlof ovenschotel
 • Zalmfilet in saus
 • Heldere uiensoep
 • Runderstoofpotje
 • Pasta carbonara

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Laforêt regelen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men probleemloos nog een bestelling doen. Vaak kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Gebakken krieltjes of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree. Hiermee zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en ook veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Laforêt. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit