Maaltijdservice Bohan

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bohan voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bohan? D.m.v. deze website ontdekt u snel en simpel alle bedrijven die aan huis leveren. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,45 per persoon. Smullen van Tortellini gevuld met kaas en Kiptajine? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Bohan krijgt u complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteVresse-Sur-Semois
Waarom bestellen?Goed, vers en lekker
Postcode5550
Gemiddelde prijs€6,81
Populaire maaltijdAppelcompote met vanille

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bohan

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Bohan. Bijvoorbeeld landelijke aanbieders als Vlotter of Spar. Ook in deze plaats zelf zijn er verschillende partijen en sociale voorzieningen. Iedere service heeft zo zijn eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er specifieke wensen als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bohan? Ook dan bent u welkom! Flink wat cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bohan. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere services bieden ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt men snel verse of handige boodschappen als boterhamworst en kruidenkaas. Dikwijls gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bohan vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Bohan? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden allerlei maaltijdservices die in lijn zijn met uw gesteldheid en voedingsadvies. Denk maar aan Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Vresse-Sur-Semois. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bohan voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is er al vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree wordt al bezorgd vanaf €5,7.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Mosterdsoep, een gezonde salade en een dessert als Appeltaart achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Vresse-Sur-Semois voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Nasi babi pangang
 • Braadworst in jus
 • Nasi babi ketjap
 • Kipfilet in saus
 • Hutspot, hachee

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bohan aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het aanbod, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele aanbieders werken met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De gerechten worden steeds vaker geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Reepjes kalkoenvlees in saus en Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen. Zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de menulijsten kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Bohan. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit