Maaltijdservice Waasmunster

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waasmunster voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Waasmunster? Middels maaltijdbutler.be doorzoekt u probleemloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,40 per maal. Aan tafel voor Zalmblokjes in Hollandaisesaus met gestoofde prei en aardappeltjes met rozemarijn en Snijbonen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Waasmunster smult u weer van uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteWaasmunster
ReactieAantrekkelijke prijzen
Postcode9250
Prijs per gerecht€6,55
Vaak gekozen maaltijdGarnalensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Waasmunster

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Waasmunster. Bijvoorbeeld landelijke aanbieders als Delhaize of Ekomenu. Maar ook op regionaal niveau bestaan er prima partijen en verswinkels. Elk bedrijf levert z’n eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Waasmunster? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waasmunster. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. In de regel afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende services hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt men gelijk de boodschappen zoals karnemelk en krentenbrood. In de regel gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Waasmunster vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Waasmunster? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden allerlei menu’s die rijmen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Gehaktschotel Met Worteltjes? Via onze vergelijker vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Waasmunster. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waasmunster voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door zaken als de leverancier, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is beschikbaar vanaf €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • De daghap voor ouderen als Spinazie a la creme is er al vanaf €5,85.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Kimchi jjigae, iets te drinken en voor de volledigheid een Kaas als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Waasmunster voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Gewokte spinazie
 • Kersenpannenkoek
 • Kipfilet in jus
 • Ossestaartsoep
 • Kaaskroketjes

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waasmunster aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort maaltijdservice past bij uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en maak een keuze. Bekijk met name het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor senioren worden niet zelden geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundvlees in basilicumsaus en Viscurry. Sajour boontjes. Couscous. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Waasmunster. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit