Maaltijdservice Stekene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stekene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Stekene? Geholpen door deze pagina vergelijkt u supersnel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,25 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng en Hutspot, hachee? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Stekene hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteStekene
BeoordelingOnline betalen of automatisch
Postcode9190
Gemiddelde prijs€6,5
Meest gekozen maaltijdBeef Squats

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Stekene

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Stekene. Denk aan erkende partijen als Colruyt of Prego. Echter, ook heel lokaal bestaan er verschillende leveranciers en verswinkels. Iedere optie levert een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de organisaties eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Stekene? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stekene. Ideaal voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende services beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt u snel de boodschappen zoals afbak croissants naturel of salades. In algemene zin gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Stekene vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Stekene? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse mogelijkheden die overeenstemmen met uw situatie en eetpatroon. Wat dacht u van Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Onderstaand achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Stekene. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stekene voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door zaken als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Een warme dagschotel als Gebonden rundvleessoep kunt u al bestellen vanaf €6,8.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Waterkerssoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Custard achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Stekene voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Kipfilet in saus
 • Prei a la creme
 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kreeftensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Stekene regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire maaltijd-verzorgers geven een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De thuismaaltijden worden veelal bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Rundvlees in saus. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de menulijsten kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Stekene. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente