Maaltijdservice Bleret

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bleret voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bleret? D.m.v. www.maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,25 per maaltijd. Smullen van Bloemkoolsoep en Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Bleret ontvangt u heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteWaremme
BeoordelingZoutarm of glutenvrij
Postcode4300
Gemiddelde kosten€4,97
Vaak bestelde maaltijdDonkey Kicks Chicken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bleret

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Bleret. Neem bijv. erkende bezorgers als Delhaize of 15Gram. Maar ook in de buurt bestaan er verschillende aanbieders en verswinkels. Iedere leverancier onderscheidt zich door een heel eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgers op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bleret? Geen probleem! Flink wat cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bleret. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties bieden ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee haalt u direct verse of handige boodschappen als afbakbroodjes en volle melk. Gewoonlijk kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bleret vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Bleret? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit vele bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en eetpatroon. Denk maar aan Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus en Kaasburger Met Spinazie En Puree? Via onze vergelijker achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Waremme. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bleret voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli is er al voor €5,15.
 • Een daghap aan huis als Champignon omelet kan je kopen vanaf €6,45.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Vissoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Appeltaart om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Waremme voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pannenkoekenschotel
 • Boerengehaktschotel
 • Runderlever in saus
 • Gepofte aardappels
 • Kippenbout in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bleret regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor soort seniorenmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via internet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Ajam pangang, bami goreng en Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen. Daardoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of wellicht vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bleret. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit