Maaltijdservice Waremme

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waremme voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Waremme? Aan de hand van deze pagina treft u supersnel alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,95 per persoon. Aan tafel voor Spaghetti bolognese en Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Waremme smult u weer van verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteWaremme
ReactieGeen vaste verplichtingen
Postcode4300
Gemiddelde prijs€5,3
Meest gekozen maaltijdAndijvie a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Waremme

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Waremme. Denk aan populaire firma’s als Foodbag en Delhaize. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima aanbieders en slagerijen. Elke aanbieder biedt een “eigen” type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels onze tool kan u daarom de bezorgdiensten probleemloos op een rijtje zetten. Het kiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Waremme? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waremme. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers bieden ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zo haalt men probleemloos de supermarktartikelen als melk en huishoudelijke artikelen. Doorgaans gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Waremme vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Waremme? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit flink wat maaltijdservices die kloppen met uw wensen en diëten/allergieën. U kunt denken aan Gehaktschotel Met Worteltjes of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Via onze vergelijker bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Waremme. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waremme voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is er al voor €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen bestelt u vanaf €5,35.
 • Een thuisbezorgde daghap als Verse komkommersalade is beschikbaar vanaf €7.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Linzensoep, een gezonde salade en een dessert als Taart als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Waremme voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Waremme
 • Centrale postcode: 4300

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Bami goreng met kipsaté
 • Gestoofde lamsschouder
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkensvlees in saus

Steden in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waremme aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk type bezorgmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Het eten wordt niet zelden bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Chicken Lunges of Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie. Hiermee ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij en ook eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Waremme. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente