Maaltijdservice Dorinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dorinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Dorinne? Door middel van maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,60 p.p. Smullen van Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Bami goreng met kipsaté? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Dorinne beschikt u over complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteYvoir
ReactieAantrekkelijke prijzen
Postcode5530
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,58
Vaak bestelde maaltijdZalmfilet in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Dorinne

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Dorinne. U kunt denken aan grote bezorgers als Traiteur Goossens of Dienstenthuis.be. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verschillende initiatieven en slagerijen. Iedere service onderscheidt zich door een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Dorinne? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dorinne. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneservices beschikken over een handige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals broodbeleg of brood. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Dorinne vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Dorinne? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden flink wat bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en eetpatroon. Denk maar aan Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Yvoir. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dorinne voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd is afhankelijk van zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €5,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Macaroni Ham Kaassaus kan je kopen vanaf €5,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet in roomsaus wordt al bezorgd vanaf €5,6.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Czernina, een extra salade en om het compleet te maken Bavarois om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Yvoir voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Yvoir
 • Centrale postcode: 5530

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Rabarbercompote
 • Een pizza hawai
 • Bami kip saté

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dorinne bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd rijmt met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en kies er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Vaak kan dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree of Witte Pens Met Rodekool En Puree. Hierdoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Dorinne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit