Maaltijdservice Gérin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gérin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Gérin? Via deze pagina vindt u supersnel alle services die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,10. Aanschuiven voor Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie en Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Gérin smult u weer van vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteOnhaye
Waarom bestellen?Proefbox met maaltijden
Postcode5524
Gemiddelde prijs€6,57
Vaak gekozen maaltijdVerse komkommersalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Gérin

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Gérin. Denk dan aan populaire leveranciers als Yumbel of Delhaize. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke partij heeft zo een “eigen” keuken en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de bedrijven probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Gérin? Geen probleem! Steeds meer traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gérin. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop u moeiteloos broodnodige boodschappen als kaas extra belegen montbeliarde of ontbijtkoek. Doorgaans zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Gérin vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Gérin? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Neem nu Spaghetti Carbonara of Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Onhaye. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig zout testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gérin voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen kan je kopen vanaf €5,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Gebakken kibbeling wordt al bezorgd vanaf €5,9.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Thaise soep, een lekker bijgerecht en een toetje als Appeltaart achteraf. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Onhaye voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Gegrilde paprika
 • Bruine bonensoep
 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Nasi kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gérin aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice in lijn is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangesloten leveranciers en maak een keuze. Bekijk met name de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men supersnel nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 15 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 80+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Rundervink in jus met stamppot broccoli en Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Gérin. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit