Maaltijdservice Halle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Halle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Halle? Door middel van onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk alle bedrijven in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,70 per gerecht. Aanschuiven voor Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook en Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Halle smult u weer van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteZoersel
ReactieSluit aan op dieetwensen
Postcode2980
Prijs per gerecht€6,45
Populaire maaltijdRaapstelen stamppot met beenham

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Halle

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Halle. We hebben het over populaire aanbieders als Prego en 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verschillende aanbieders en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf biedt zijn eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze tool kan u daardoor de bezorgers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Halle? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Halle. Een uitkomst voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders voorzien in een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals desem bol grof en havermout. In algemene zin kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Halle vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Halle? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die overeenstemmen met uw voorkeuren en eetpatroon. U kunt denken aan Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Via onze vergelijker treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Zoersel. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Halle voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van aspecten als de organisatie, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is er al voor €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes bestelt u vanaf €4,65.
 • Een daghap aan huis als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje wordt al bezorgd vanaf €7,05.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Broccolisoep, een extra salade en iets lichts zoals Brownie na. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Zoersel voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Spaghettischotel bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Halle aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor categorie opwarmmaaltijd aansluit op uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let goed op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De thuismaaltijden worden dikwijls thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst en Hamlapje in jus. Daardoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Halle. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit