Maaltijdservice Hoevenen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoevenen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Hoevenen? Met behulp van onze tool bekijkt u snel en simpel alle bedrijven die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,55 per maaltijd. Flink uitpakken met Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Volkoren macaronischotel? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Hoevenen hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteStabroek
RecensieSmakelijk en gezond eten
Postcode2940
Gemiddelde menuprijs€6,41
Populaire maaltijdKoolvis, broccoli, kruidenpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Hoevenen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Hoevenen. Neem bijv. grote firma’s als Traiteur Goossens of Delimeal. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verscheidene leveranciers en wijkrestaurants. Elke partij hanteert z’n eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de aanbieders rustig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Hoevenen? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Daardoor blijven structuur en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoevenen. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders hanteren ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee haalt u probleemloos nuttige boodschappen zoals roomboter en dieetproducten. Doorgaans gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hoevenen vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Hoevenen? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop seniorenmaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje voedingspatroon. Denk maar aan Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Via onze vergelijker achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Stabroek. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoevenen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree vindt u vaak al vanaf €4,1.
 • Een daghap aan huis als Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree bestelt u vanaf €7.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Pompoensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Fruit als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Stabroek voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Snijbonen met een kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hoevenen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let met name op het aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de verstrekkers geven een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men overzichtelijk opnieuw bestellen. Vaak doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden meestal geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Jonge kabeljauw in roomsaus en Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree. Daardoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Hoevenen. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit