Maaltijdservice Sint-Lenaarts

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Lenaarts voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Lenaarts? Geholpen door deze pagina achterhaalt u moeiteloos alle bezorgers in uw regio! Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,15 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Stukjes rundvlees in saus en Gentse Waterzooi? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Sint-Lenaarts ontvangt u gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBrecht
ErvaringEenvoudig opwarmen
Postcode2960
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,43
Meest gekozen maaltijdWisselmenu Aspergesoep met zalm

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Lenaarts

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Sint-Lenaarts. Denk dan aan landelijke bedrijven als HelloFresh en Dienstenthuis.be. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verscheidene leveranciers en slagerijen. Elke optie wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u dus de firma’s eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Lenaarts? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Lenaarts. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een handige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval koop men eenvoudig de boodschappen zoals volle melk en oploskoffie. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Lenaarts vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Sint-Lenaarts? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn diverse mogelijkheden die voldoen aan uw wensen en mogelijke diëten. U kunt denken aan Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Hieronder treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Brecht. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Lenaarts voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door factoren als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is er al vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Een warme daghap voor senioren als Babi ketjap, mihoen goreng wordt al bezorgd vanaf €7,3.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bruinebonensoep, een extra salade en iets lichts zoals Chipolata mousse om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Brecht voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Kip piri piri, pilav rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Lenaarts aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een seniorenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire bezorgservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de website. De menu’s worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree en Gehakt, prei, aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden gewoonlijk door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sint-Lenaarts. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit