Maaltijdservice Bunsbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bunsbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bunsbeek? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u probleemloos alle services in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,45 per gerecht. Ouderwets genieten van Pannenkoekenschotel of Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Bunsbeek ontvangt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGlabbeek
ErvaringOnline of telefonisch bestellen
Postcode3380
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,28
Vaak gekozen maaltijdKip korma, rijstmix

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bunsbeek

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Bunsbeek. Denk dan aan interessante bedrijven als HelloFresh of Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij prima partijen en sociale voorzieningen. Iedere service onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze vergelijker kan u daardoor de bezorgers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Bunsbeek? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

  • Ambachtelijk bereid
  • Smaakvol zoals thuis koken
  • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

  • 1 levering per maand mogelijk
  • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
  • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bunsbeek. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

  • Direct aanschuiven
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt men snel verse of handige boodschappen als katenspek of salades. Normaal kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

  • Langer zelfstandig blijven
  • Alles aan huis bezorgd
  • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Bunsbeek vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Bunsbeek? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei seniorenmaaltijden die passen bij uw uw wensen voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Via onze vergelijker bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Glabbeek. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bunsbeek voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door onderdelen als de organisatie, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

  • Dagverse maaltijd zoals Bloemkoolsoep kunt u al bestellen vanaf €5,7.
  • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen bestelt u vanaf €3,65.
  • Een thuisbezorgde daghap als Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook kunt u al laten bezorgen vanaf €7,45.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Avocadosoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Bavarois als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Glabbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

  • Varkensprocureur in jus
  • Kip kantonees, rijstmix
  • Spaghetti met broccoli
  • Zalmfilet in roomsaus
  • Stoofpotje rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bunsbeek bestellen

  1. Wat zijn de wensen?

    Kijk eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

  2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

    Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

  3. Bestel het proefpakket

    De grote dienstverleners werken met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

  4. Een vaste leverdag

    Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden worden vaak tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel en Javaanse kip five-spices, mihoen goreng. Daardoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij of juist veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bunsbeek. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
  • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
  • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit