Maaltijdservice Glabbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Glabbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Glabbeek? Dankzij onze vergelijker ontdekt u moeiteloos alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,20 per persoon. Genieten van Macaroni met kaas en Bami goreng speciaal, kip in satésaus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Glabbeek profiteert u van gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGlabbeek
ErvaringZelf eenvoudig opwarmen
Postcode3380
Gemiddelde kosten€6,67
Nummer 1-maaltijdKervelroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Glabbeek

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Glabbeek. Denk aan veel gekozen bezorgers als Yumbel of Smartmat. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante organisaties en restaurants. Iedere service levert een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze pagina kan u daardoor de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Glabbeek? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Glabbeek. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal services hebben ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt men direct praktische of verse producten als geitenkaas of snoepjes. In algemene zin gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Glabbeek vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Glabbeek? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende leveranciers die matchen met uw eisen en diëten/allergieën. Denk maar aan Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Hieronder treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Glabbeek. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Glabbeek voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van zaken als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree is er al voor €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is verkrijgbaar vanaf €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Champignonsoep met rundvlees kunt u al bestellen vanaf €7,2.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Bietensoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Poffertjes om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Glabbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spinazie a la creme
 • Raapstelen stamppot
 • Heldere kippensoep
 • Chinese wokschotel
 • Verse fruitsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Glabbeek aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk soort maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden leveranciers en selecteer er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden worden gewoonlijk bezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 15 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Champignonsoep en Roodbaarsfilet met kappertjessaus, witte rijst, gemende groenten. Hiermee ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen en ook vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Glabbeek. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente