Maaltijdservice Jeneffe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jeneffe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Jeneffe? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,05. Ouderwets genieten van Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Jeneffe beschikt u over voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteDonceel
RecensieAltijd bereikbaar
Postcode4357
Maaltijd prijs€5,2
Nummer 1-maaltijdGekarameliseerde witlof

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Jeneffe

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Jeneffe. Bijvoorbeeld populaire leveranciers als Viangro of 0. Maar ook lokaal zijn er verscheidene organisaties en restaurants. Iedere service heeft zo z’n eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de services snel en makkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Jeneffe? Geen probleem! Flink wat traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

  • Verse seizoens ingrediënten
  • Ruime keuze in maaltijden
  • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

  • Lang houdbaar
  • Gezond en lekker
  • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jeneffe. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

  • Vanuit de pan op het bord
  • 100% vers
  • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt u gelijk de boodschappen zoals vers fruit en koffiecreamer. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

  • Langer zelfstandig blijven
  • Geen zware boodschappen tillen
  • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Jeneffe vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Jeneffe? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Denk maar aan Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Op deze pagina achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Donceel. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig zout uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jeneffe voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree is beschikbaar vanaf €5,35.
  • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is beschikbaar vanaf €4,65.
  • Een aan-huis-geleverde dagschotel als 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €7,5.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Pureesoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Pap na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Donceel voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

  • Rundvlees in tijmsaus
  • Venkelsoep met dille
  • Aspergesoep met zalm
  • Verse waldorfsalade
  • Verse worst in jus

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jeneffe regelen

  1. Wat zoekt u precies?

    Achterhaal eerst wat voor soort ouderenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

  2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

    Vergelijk de meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

  3. Probeer het proefpakket

    De bekende maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke services.

  4. Elke week een levering

    Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool of Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Jeneffe. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
  • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
  • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit