Maaltijdservice Momalle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Momalle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Momalle? Aan de hand van deze website bekijkt u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,00. Aanschuiven voor Kip Andorra schotel en Macaroni? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Momalle smult u weer van complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteRemicourt
ReactiePersoonlijk en herkenbaar
Postcode4350
Gemiddelde menuprijs€5,16
Geliefde maaltijdAsperge beenham schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Momalle

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Momalle. We hebben het over veel gekozen services als Viangro of Vlotter. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich interessante instellingen en speciale eetpunten. Elke partij wordt bestempeld door een “eigen” keuken en bestelvoorwaarden. Dankzij onze vergelijker kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Momalle? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Momalle. Vaak toegepast door bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende bestelt u direct praktische of verse producten als leverkaas en halfvolle melk. Vaak gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Momalle vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Momalle? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit relatief veel bezorgmaaltijden die matchen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenbout Perziken Puree en Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Remicourt. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Momalle voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst is er al voor €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree is er al voor €5,5.
 • Een daghap aan huis als Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme kunt u al bestellen vanaf €7,45.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Mosterdsoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Vanille/Kersen mousse om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Remicourt voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Kip Andorra schotel
 • Andijvie a la creme
 • Gebakken kibbeling

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Momalle aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort seniorenmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Check vooral het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men direct nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dat door te bellen, via een menulijst, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Rode bieten met een speklap en jus of Eendenvlees in zoetzure saus. Zodoende ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen of misschien vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Momalle. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit