Maaltijdservice Donceel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Donceel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Donceel? D.m.v. deze pagina doorzoekt u probleemloos alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,65. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Groentensoep en Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Donceel ontvangt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteDonceel
ReactieUitgebreid assortiment
Postcode4357
Prijs per gerecht€5,35
Geliefde maaltijdPittige Thaise soep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Donceel

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Donceel. Denk aan belangrijke aanbieders als Prego en/of Okay. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij uitstekende aanbieders en verswinkels. Iedere organisatie heeft zo een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Donceel? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Donceel. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als zoetjes of kwark. Veelal gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Donceel vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Donceel? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse soorten maaltijden die matchen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Donceel. Bekijk goed het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Donceel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd hangt af van onderdelen als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Bolognese kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een warme dagschotel als Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel kunt u al bestellen vanaf €6,4.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Courgettesoep, extra groenten en een toetje als Trifle achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Donceel voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Risotto, bospaddestoelen
 • Pittige sperzieboontjes
 • Gebonden rundvleessoep
 • Vissticks met groenten
 • Donkey Kicks Chicken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Donceel aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd past bij uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire verstrekkers hanteren een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Doorgaans kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsWitlof a la creme of Rookworst met stamppot zuurkool. Hiermee zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Donceel. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente