Maaltijdservice Housse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Housse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Housse? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker treft u probleemloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,85 per persoon. Genieten van Pulled pork zoete aard puree bonenmix of Donkey Kicks Chicken? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Housse smult u weer van uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteBlégny
RecensieEen verademing
Postcode4671
Maaltijd prijs€6,27
Meest gekozen maaltijdStoofpotje (rundvlees)

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Housse

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Housse. Neem erkende firma’s als Prego en/of Intermarché. Maar ook lokaal ontwikkelen zich allerlei initiatieven en zorginstellingen. Elke partij hanteert z’n eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de services rustig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Housse? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

  • Meest verse ingrediënten
  • Smaakvol zoals thuis koken
  • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

  • Tot half jaar houdbaar
  • Behoud van voedingswaarden en vitamines
  • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Housse. Perfect voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geregeld via lokale vrijwilligers.

  • Direct aanschuiven
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hanteren ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Zo haalt u gelijk broodnodige boodschappen als broodbeleg en rijstepap. Meestal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

  • Langer zelfstandig blijven
  • Op een vast moment in de week
  • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Housse vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Housse? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit talloze bezorgmaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat dacht u van Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Blégny. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Housse voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

  • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
  • Vriesverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree bestelt u vanaf €4,75.
  • Een thuisbezorgde daghap als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes kan je kopen vanaf €6,35.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Ciorbă, extra groenten en een toetje als Mokka ijs om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Blégny voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

  • Hutspot, gesneden rundvlees
  • Braadworst in barbecuesaus
  • Snijbonen met een kipfilet
  • Tomatensoep met balletjes
  • Stukjes rundvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Housse aanvragen

  1. Wat zijn de wensen?

    Check als eerst welk soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

  2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

    Vergelijk aangeraden bezorgservices en kies een geschikte. Let met name op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

  3. Het proefpakket laten bezorgen

    Het gros van de services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

  4. Maaltijden afnemen

    Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden veelal thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst en Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes. Hierdoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: elke week. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Housse. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: handig bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
  • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit