Maaltijdservice Charneux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Charneux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Charneux? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,75 p.p. Ouderwets genieten van Tortellini met gehakt en kaas en Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Charneux geniet u van heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteHerve
ReactieGeen gedoe meer
Postcode4654
Gemiddelde menuprijs€6,23
Populaire maaltijdRundvlees in basilicumsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Charneux

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Charneux. Denk aan grote bedrijven als Traiteur Goossens of Smartmat. Echter, ook heel lokaal zien we prima initiatieven en wijkrestaurants. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een “eigen” menu en voorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de aanbieders rustig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Charneux? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven structuur en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Charneux. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop men snel nuttige boodschappen zoals halvarine en allesreiniger. Vaak gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Charneux vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Charneux? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit veel verschillende type aanbieders die kloppen met uw wensen en mogelijke allergieën. Neem nu Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli en Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Onderstaand achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Herve. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Charneux voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is er al vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus bestelt u vanaf €3,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst is er al vanaf €6,5.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Vissoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Appeltaart om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Herve voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Herve
 • Postcodegebied: 4654

Top-5 bereide maaltijden

 • Poffertjes met poedersuiker
 • Runderhachee met rode kool
 • Heldere boerengroentesoep
 • Pastaschotel met spinazie
 • Kibbeling met kruidendip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Charneux regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor categorie maaltijdservice past bij uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Controleer goed het aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende dienstverleners bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes of Verse komkommersalade. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Charneux. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit