Maaltijdservice Bolland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bolland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bolland? Via de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u supersnel alle aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,30 per gerecht. Aanschuiven voor Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen en Kip-groenteschotel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Bolland geniet u van complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteHerve
BeoordelingPerfecte oplossing
Postcode4653
Gemiddelde kosten€6,22
Geliefde maaltijdRunderhachee met rode kool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bolland

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Bolland. Neem bijv. belangrijke bezorgers als 15Gram of Champion. Ook in deze plaats zelf zijn er allerlei partijen en sociale voorzieningen. Elk bedrijf heeft weer z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze pagina kan u de leveranciers gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bolland? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bolland. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hanteren ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt u gelijk verse of handige boodschappen als paté of filterzakjes. In de regel zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bolland vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Bolland? Of heeft u liever vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn meerdere seniorenmaaltijden die matchen met uw omstandigheden voedingspatroon. U kunt denken aan Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Op deze pagina vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Herve. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bolland voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt is afhankelijk van factoren als het bedrijf, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is er al voor €5,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Erwtensoep bestelt u vanaf €5,65.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Aspergesoep, extra groenten en een dessert als Fraises Wilhelmine als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Herve voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Spaghettischotel bolognese
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Kabeljauw in kruidensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bolland regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk type maaltijdservice klopt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele maaltijd-verzorgers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men snel en simpel nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De thuismaaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men één maaltijd per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsZuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Ossestaartsoep. Op die manier ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of wellicht veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Bolland. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit