Maaltijdservice Trembleur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Trembleur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Trembleur? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,35 p.p. Genieten van Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Trembleur beschikt u over complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteBlégny
BeoordelingNiet meer naar de winkel
Postcode4670
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,25
Maaltijd-topperRunderlapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Trembleur

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Trembleur. We hebben het over interessante organisaties als Vlotter en 0. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima organisaties en sociale voorzieningen. Elke partij wordt bestempeld door een “eigen” assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze tool kan u daardoor de firma’s overzichtelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Trembleur? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Trembleur. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval koop u eenvoudig de boodschappen zoals keukenpapier en huzarensalade. Gewoonlijk gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Trembleur vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Trembleur? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn diverse bezorgmaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Denk maar aan Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Kipgyros Rijst? Aan de hand van deze website ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Blégny. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Trembleur voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt af van factoren als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €3,95.
 • Een daghap aan huis als Preiroomsoep is er al vanaf €6,7.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Tomatensoep, een extra salade en een dessert als Bavarois achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Blégny voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Stamppot koolraap met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Groentesoep met balletjes
 • Omelet in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Trembleur bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en maak een keuze. Kijk goed na het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende verstrekkers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Meestal doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De gerechten worden doorgaans thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Rundvlees in basilicumsaus en Spaghetti bolognese. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Trembleur. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit