Maaltijdservice Blégny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Blégny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Blégny? Middels deze pagina ontdekt u probleemloos alle organisaties in de buurt! Warm geleverd, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,50 per maaltijd. Aanschuiven voor Kalkoenmedaillons in saus of Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Blégny smult u weer van ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteBlégny
Waarom bestellen?Smaakvol en gezond
Postcode4670
Maaltijd prijs€5,62
Nummer 1-maaltijdGestoofde lamsschouder

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Blégny

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Blégny. U kunt denken aan grote aanbieders als Dienstenthuis.be of HelloFresh. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verschillende initiatieven en verswinkels. Elke optie wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kan u daardoor de aanbieders op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Blégny? Geen probleem! Legio traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Blégny. Perfect voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hanteren ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt u probleemloos belangrijke boodschappen als griekse yoghurt of jong belegen kaas. Normaal gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Blégny vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Blégny? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele opties die rijmen met uw wensen en diëten/allergieën. Neem nu Gehaktschotel Met Worteltjes of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Hieronder ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Blégny. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Blégny voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt af van onderdelen als de leverancier, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €6,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Speklapje in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Bloemkoolsoep, iets te drinken en iets lichts zoals Yoghurt/perzik mousse als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Blégny voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Groentesoep met balletjes
 • Kippensoep met vermicelli
 • Omelet in champignonsaus
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gestoofde lamsschouder

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Blégny regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type ouderenmaaltijd matcht met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers verstrekken een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u direct nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De bezorgmaaltijden worden veelal bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsDieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen en Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree. Zodoende krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding heeft invloed op een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Blégny. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente