Maaltijdservice Bouge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bouge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bouge? Aan de hand van maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle organisaties in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,05 per keer. Genieten van Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst en Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Bouge ontvangt u uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
Waarom bestellen?Online betalen of automatisch
Postcode5004
Gemiddelde kosten€5,03
Geliefde maaltijdKipfilet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Bouge

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Bouge. We hebben het over belangrijke firma’s als Vlotter of 0. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich uitstekende instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke partij wordt bestempeld door een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de leveranciers probleemloos op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bouge? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

  • Ambachtelijk bereid
  • De lekkerste seizoensgerechten
  • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

  • 1 levering per maand mogelijk
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bouge. Een redding voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter op touw gezet door een lokale zorginstelling.

  • Direct na bereiding geleverd
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt men gelijk belangrijke boodschappen als broodbeleg en koffiekoeken. Doorgaans zonder bezorgkosten met de maaltijden.

  • Direct alles in huis
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bouge vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Bouge? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit meerdere opwarmmaaltijden die rijmen met uw situatie en eetpatroon. Neem nu Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel en Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Namur. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bouge voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het productieproces, en eventuele allergieën.

  • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot vindt u vaak al vanaf €5,4.
  • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,25.
  • De daghap voor ouderen als Nasi goreng kan je kopen vanaf €6,5.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Bloemkoolsoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Sorbet achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

  • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
  • Wisselmenu Asperge Brabanconne
  • Varkenslapje in champignonsaus
  • Tortellini met gehakt en kaas
  • Champignonsoep met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bouge regelen

  1. Inventariseer wensen

    Check als eerst welk type thuismaaltijd matcht met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

    Vergelijk de aangesloten leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

  3. Proefpakket bestellen

    De belangrijkste services verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

  4. Vaste levermomenten

    Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men direct een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden veelal geleverd door een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 20 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie en Tortellini gevuld met kaas. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen of wellicht vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bouge. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
  • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit