Maaltijdservice Saint-Servais

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Servais voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Servais? Met behulp van maaltijdbutler.be treft u overzichtelijk alle organisaties die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,95 per keer. Aanschuiven voor Bami goreng speciaal, kip in satésaus en Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Saint-Servais ontvangt u complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
RecensieUnieke recepten
Postcode5002
Gemiddelde kosten€5,01
Vaak gekozen maaltijdOmelet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Saint-Servais

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Saint-Servais. We hebben het over interessante aanbieders als Ekomenu of Cora. Ook in deze plaats zelf zien we tal van organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf levert een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze website kan u de bedrijven eenvoudig naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Servais? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Servais. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Vaak verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt men direct de boodschappen zoals volle kwark en halvarine. Vaak gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Saint-Servais vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Saint-Servais? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel bezorgmaaltijden die voldoen aan uw wensenlijstje voedingspatroon. U kunt denken aan Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Verderop achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Namur. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Servais voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt af van onderdelen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al bestellen vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Zalmfilet in zoete mosterdsaus is beschikbaar vanaf €5,9.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Rozenbottelsoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Taart om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Namur
 • Hoofdpostcode: 5002

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Bloemkool cordonbleu schotel

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Servais regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor type opwarmmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en maak een keuze. Let met name op het type maaltijden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste verstrekkers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng en Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème. Hierdoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Saint-Servais. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit