Maaltijdservice Saint-Marc

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Marc voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Marc? Via www.maaltijdbutler.be vindt u eenvoudig alle firma’s die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,90. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus en Garnalensoep? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Saint-Marc hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
BeoordelingVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode5003
Prijs per maaltijd€5,02
Vaak bestelde maaltijdMacaroni met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Saint-Marc

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Saint-Marc. Denk aan landelijke bezorgers als Traiteur Goossens en/of Intermarché. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor uitstekende initiatieven en slagerijen. Iedere optie biedt z’n eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze tool kunt u dus de services op uw gemak tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Marc? Geen probleem! Best veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Marc. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop u snel praktische of verse producten als dieetproducten of pindakaas. Vaak kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Saint-Marc vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Saint-Marc? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit verscheidene type aanbieders die passen bij uw uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Namur. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Marc voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs is afhankelijk van onderdelen als de organisatie, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,2.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal bestelt u vanaf €4,15.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Pulled pork zoete aard puree bonenmix is er al vanaf €6,3.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Ciorbă, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Gortepap achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Namur
 • Centrale postcode: 5003

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Rode kool met gehakt schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Marc aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Check vooral de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers geven een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden altijd tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met grofweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste services voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree met persillade, rode bieten en Pastaschotel: kip met broccoli. Zodoende zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Saint-Marc. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit