Maaltijdservice Namur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Namur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Namur? Door middel van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,05 p.p. Aan tafel voor Hutspot, hachee of Rundergehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Namur beschikt u over uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
Waarom bestellen?Weinig tot geen zout
Postcode5000
Gemiddelde kosten€5,95
Meest gekozen maaltijdTortellini gevuld met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Namur

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Namur. Denk aan grote bezorgers als Ekomenu en/of Champion. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene instanties en sociale voorzieningen. Elke optie heeft weer zijn eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze vergelijker kunt u derhalve de services gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Namur? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Namur. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse organisaties bieden ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Zo koop men zonder moeite de boodschappen zoals gekookte achterham of afbak broodmandje. In algemene zin gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Namur vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Namur? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden verscheidene leveranciers die rijmen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. U kunt denken aan Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Hieronder bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Namur. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Namur voor ouderen wijken nogal af. De prijs heeft te maken met onderdelen als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is verkrijgbaar vanaf €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Macaronischotel kunt u al bestellen vanaf €6,5.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pompoensoep, een gezonde salade en een dessert als Knoedel na. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Kip kerrie ananas met risotto

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Namur bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor type seniorenmaaltijd past bij uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en selecteer er een. Let met name op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden altijd aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met plusminus 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook en Naturel-pannenkoek. Hierdoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd stimuleert een goede balans en energie. De warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Namur. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente