Maaltijdservice Baaigem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baaigem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Baaigem? Via deze website doorzoekt u snel en simpel alle leveranciers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,20 per maaltijd. Smullen van Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen of Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Baaigem hebt u toegang tot complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGavere
ReactieWekelijkse bestellijst
Postcode9890
Gemiddelde prijs€6,12
Nummer 1-maaltijdRundvlees in basilicumsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Baaigem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Baaigem. U kunt denken aan veel gekozen bedrijven als Smartmat en/of Yumbel. Echter, ook heel lokaal zien we prima instanties en slagerijen. Elke partij heeft zo een heel eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Baaigem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

  • Vers van het land
  • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
  • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

  • Hoeven niet direct gegeten te worden
  • Eenvoudig op te warmen
  • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baaigem. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

  • Warm thuisbezorgd
  • Extra hulp mogelijk
  • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men moeiteloos de boodschappen zoals havermoutpap en griesmeelpap. In de regel gratis afgeleverd tot in de keuken.

  • Direct alles in huis
  • Op een vast moment in de week
  • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Baaigem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Baaigem? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn relatief veel soorten maaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren voedingspatroon. Neem nu Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Via onze vergelijker treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Gavere. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baaigem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

  • Dagverse maaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree bestelt u vanaf €5.
  • Een diepvriesmaaltijd zoals Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is beschikbaar vanaf €5.
  • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Pannenkoeken met appelvulling is beschikbaar vanaf €7,05.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Fasolada, iets te drinken en voor de volledigheid een Slagroom na. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gavere voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

  • Rookworst met stamppot boerenkool
  • Stamppot boerenkool met worst
  • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
  • Varkensvlees met appel in saus
  • Zomerzuurkool met casselerrib

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baaigem regelen

  1. Wat zijn de wensen?

    Stel eerst vast wat voor bezorgmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

  2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

    Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

  3. Een proefpakket nemen

    De grote maaltijdservices geven een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele services.

  4. Bezorgafspraken maken

    Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls thuisbezorgd middels een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met plusminus 15 gerechten. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vast weekmenu. Soms is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Tortellini met gehakt en kaas en Kipvink in jus. Hierdoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Baaigem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
  • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit