Maaltijdservice Lotenhulle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lotenhulle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Lotenhulle? Middels onze vergelijker treft u eenvoudig alle organisaties die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,10 per gerecht. Aan tafel voor Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Lotenhulle smult u weer van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteAalter
RecensieKlantvriendelijke organisatie
Postcode9880
Prijs per maaltijd€6,08
Meest gekozen maaltijdStukjes rundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Lotenhulle

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Lotenhulle. U kunt denken aan populaire organisaties als HelloFresh of Carrefour. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor verschillende instellingen en verswinkels. Elke optie levert een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kan u daardoor de bedrijven probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Lotenhulle? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lotenhulle. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt u direct praktische of verse producten als cake of zuivelproducten. Meestal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Lotenhulle vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Lotenhulle? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit diverse seniorenmaaltijden die matchen met uw situatie voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Dieet Gentse Waterzooi? Onderstaand achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Aalter. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lotenhulle voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van o.a. de aanbieder, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen is er al voor €4,15.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Erwtensoep wordt al bezorgd vanaf €6,7.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Preisoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Slagroom als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Aalter voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Runderlapje in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lotenhulle bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor thuismaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Vaak doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De thuismaaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 90+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Lotenhulle. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit