Maaltijdservice Olsene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Olsene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Olsene? Door middel van www.maaltijdbutler.be ontdekt u moeiteloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,40 per persoon. Flink uitpakken met Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Olsene profiteert u van ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZulte
RecensieMeerdere manieren bestellen
Postcode9870
Prijs per gerecht€6,07
Maaltijd-topperRundvlees in tijmsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Olsene

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Olsene. Denk dan aan interessante bedrijven als Smartmat of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf zijn er allerlei aanbieders en speciale eetpunten. Iedere partij heeft zo een eigen menu en bestelvoorwaarden. Dankzij deze pagina kan u daardoor de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Olsene? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven geur, kleur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Olsene. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel firma’s voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt men gelijk de supermarktartikelen als filterzakjes of scharreleieren. Vaak gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Olsene vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Olsene? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden velerlei seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Zulte. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Olsene voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de leverancier, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Appelpannenkoek is beschikbaar vanaf €5,8.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Samgyetang, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Krentjebrij om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Zulte voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Olsene regelen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en maak een keuze. Let met name op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. Uw bestelling wordt in de regel geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 70+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Gegrilde paprika en Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of juist veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Olsene. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit