Maaltijdservice Zomergem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zomergem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Zomergem? Door middel van www.maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle bezorgers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,40 per persoon. Genieten van Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst of Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Zomergem krijgt u de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLievegem
Waarom bestellen?Wekelijks nieuwe gerechten
Postcode9930
Prijs per maaltijd€6,01
Vaak gekozen maaltijdVarkenslapjes in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Zomergem

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Zomergem. We hebben het over grote leveranciers als Delimeal en Aldi. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij allerlei partijen en sociale voorzieningen. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en voorwaarden. Middels deze website kunt u de firma’s probleemloos naast elkaar bekijken. Het kiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Zomergem? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

  • Vers van het land
  • Net zo lekker als zelf koken
  • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

  • Groot inslaan is mogelijk
  • Porties ruim voldoende
  • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zomergem. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

  • Vanuit de pan op het bord
  • 100% vers
  • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hebben ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt u direct praktische of verse producten als kaas extra belegen montbeliarde en bananen. Niet zelden kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

  • Direct alles in huis
  • Niet meer sjouwen met boodschappen
  • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Zomergem vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Zomergem? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal mogelijkheden die voldoen aan uw eisen en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Op deze pagina ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Lievegem. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met verse producten en weinig vet proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zomergem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

  • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is verkrijgbaar vanaf €4,7.
  • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €3,7.
  • Een warme dagschotel als Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,85.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Mosterdsoep, iets te drinken en iets lichts zoals Poire belle Hélène om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Lievegem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

  • Vissoep
  • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
  • Stamppot Hete bliksem met stroop
  • Viergroentenstamppot, gehaktbal
  • Stamppot spruitjes met chorizo

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zomergem aanvragen

  1. Wat zoekt u precies?

    Trek eerst na welk type ouderenmaaltijd aansluit op uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

  2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

    Vergelijk meest gekozen leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

  3. Een proefpakket nemen

    De grote leveranciers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

  4. Een vaste leverdag

    Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De thuismaaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met grofweg 20 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Soms is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli. Hierdoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen of wellicht veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Zomergem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit