Maaltijdservice Ursel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ursel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ursel? Met behulp van deze website treft u supersnel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,90 per persoon. Aan tafel voor Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Ursel ontvangt u gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteAalter
Waarom bestellen?Geen doorlopende verplichting
Postcode9910
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,98
Nummer 1-maaltijdVarkenshaasje in pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ursel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Ursel. Bijvoorbeeld populaire partijen als Viangro en/of Intermarché. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ursel? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ursel. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende firma’s voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt u zonder moeite belangrijke boodschappen als desembrood rogge of frisdrank. Doorgaans zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ursel vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ursel? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden diverse soorten maaltijden die rijmen met uw wensen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Op Grootmoeders Wijze of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Aan de hand van deze website achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Aalter. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ursel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt af van aspecten als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie bestelt u vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. kan je kopen vanaf €3,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundergehaktbal met jus, gemengde groenten en witte rijst is er al vanaf €7,1.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Knoflooksoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Vanille/Kersen mousse na. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Aalter voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Chili con carne, gehakt, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ursel bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk type seniorenmaaltijd aansluit op uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De thuismaaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met circa 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen of Bloemkool met rundvlees schotel. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u deze besteld heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ursel. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit