Maaltijdservice Vinderhoute

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vinderhoute voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vinderhoute? Met behulp van deze pagina doorzoekt u supersnel alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,60 per maal. Genieten van Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst of Kip kerrie ananas met risotto? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Vinderhoute hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLievegem
ErvaringMeer dan 20 maaltijden per week
Postcode9921
Gemiddelde kosten€6
Nummer 1-maaltijdVarkenslapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Vinderhoute

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Vinderhoute. Neem erkende bedrijven als Foodbag of Delimeal. Maar ook lokaal ontstaan er tal van instanties en sociale voorzieningen. Iedere optie onderscheidt zich door een “eigen” menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders eenvoudig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Vinderhoute? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vinderhoute. Een uitkomst voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties bieden ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u eenvoudig belangrijke boodschappen als eieren en halfvolle melk. Vaak gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Vinderhoute vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Vinderhoute? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit talloze menu’s die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wat te denken van Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Lievegem. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vinderhoute voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is beschikbaar vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is er al voor €4,6.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti is er al vanaf €6,8.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Kokos-bonensoep, iets te drinken en een toetje als Hemelse modder om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lievegem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Paëlla
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Hete Bliksem met een speklapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vinderhoute aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor categorie thuismaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten aanbieders en selecteer er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De grote dienstverleners hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden standaard geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 20 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes of Macaroni met ham, kaas en tomatensaus. Hiermee zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten is van belang voor uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm of eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Vinderhoute. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit