Maaltijdservice Vurste

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vurste voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Vurste? Door middel van onze tool doorzoekt u probleemloos alle aanbieders die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,10 per keer. Flink uitpakken met Gehaktschijf met appelcompote en Tagliatelleschotel met kip? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Vurste krijgt u uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGavere
RecensiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode9890
Gemiddelde menuprijs€6,15
Meest gekozen maaltijdDraadjesvlees in rode wijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Vurste

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Vurste. Denk aan erkende leveranciers als Dienstenthuis.be of Cora. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij uitstekende instanties en zorginstellingen. Elke optie heeft weer zijn eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kunt u dus de leveranciers probleemloos tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vurste? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven geur, kleur en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vurste. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse leveranciers bieden ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt men probleemloos verse of handige boodschappen als palingworst of ontbijtspek. Normaliter gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Vurste vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Vurste? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en eetpatroon. Denk maar aan Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Aan de hand van deze website bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Gavere. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vurste voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door factoren als de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Met Wortelstamppot bestelt u vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is verkrijgbaar vanaf €5,15.
 • De daghap voor ouderen als Babi ketjap, bami kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Czernina, iets te drinken en een dessert als Roomijs als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Gavere voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Kip kerrie ananas met risotto

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vurste regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en selecteer er een. Bekijk met name het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt veelal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Witlofschotel met ham of Pastaschotel. Daardoor zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Vurste. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit