Maaltijdservice Lievegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lievegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Lievegem? Met behulp van deze pagina vergelijkt u gemakkelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,10 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pasta/tonijnschotel en Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Lievegem krijgt u complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLievegem
ReactieWeinig retouren
Postcode9930
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,91
Populaire maaltijdSpaghetti Napoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Lievegem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Lievegem. Neem interessante aanbieders als Yumbel en Foodbag. Ook binnen de gemeente bestaan er verschillende organisaties en zorginstellingen. Elke partij wordt bestempeld door een eigen menu en voorwaarden. Geholpen door onze tool kunt u de bezorgers rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Lievegem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lievegem. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt u snel praktische of verse producten als snoeptomaatjes of smeerkaas. Doorgaans zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Lievegem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Lievegem? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal soorten maaltijden die kloppen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat te denken van Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Hieronder bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Lievegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lievegem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs heeft te maken met factoren als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is verkrijgbaar vanaf €4,15.
 • Een daghap aan huis als Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm kunt u al bestellen vanaf €6,8.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Borsjtsj, een stukje fruit en een dessert als Hemelse modder om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Lievegem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Slavink in uienjus
 • Kippenbout in jus
 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Rabarbercompote

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lievegem regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welke vorm van een maaltijdservice matcht met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let met name op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste leveranciers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen is dat mogelijk via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 15 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Kipsaté en ei met bami goreng of Hachee met rodekool en witte rijst. Op die manier zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Lievegem. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente