Maaltijdservice Baardegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baardegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Baardegem? Via onze tool bekijkt u snel en simpel alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,50 per gerecht. Aan tafel voor Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie en Tortellini gevuld met kaas? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Baardegem profiteert u van vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteAalst
RecensieEenvoudig opwarmen
Postcode9310
Gemiddelde prijs€6,53
Maaltijd-topperMaaltijdpoffertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Baardegem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Baardegem. Bijvoorbeeld landelijke partijen als Colruyt en Delimeal. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor interessante initiatieven en slagerijen. Iedere partij biedt z’n eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze pagina kan u de bedrijven snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Baardegem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baardegem. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven beschikken over een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende krijgt men moeiteloos broodnodige boodschappen als chocolade vla en karnemelk. Doorgaans gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Baardegem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Baardegem? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit talloze menu’s die overeenstemmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel en Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Onderstaand bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Aalst. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel groenten en weinig vet proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baardegem voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel vindt u vaak al vanaf €5,8.
 • Vriesverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus is er al voor €5,45.
 • Een daghap aan huis als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is beschikbaar vanaf €7,35.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Pureesoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien ijs om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Aalst voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Broccoli rollade schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Kick Through Spaghetti
 • Kruudmoes met gortepap
 • Verse rauwkostsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baardegem bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd past bij uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let goed op de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men direct nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De thuismaaltijden worden steeds vaker geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli of Appelcompote. Hiermee zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Baardegem. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit