Maaltijdservice Uitbergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Uitbergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Uitbergen? Via www.maaltijdbutler.be ontdekt u moeiteloos alle services in de buurt! Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,25 per maaltijd. Ouderwets genieten van Bloemkool cordonbleu schotel en Pasta carbonara? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Uitbergen geniet u van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBerlare
ErvaringBetaalbaar en smaakvol
Postcode9290
Maaltijd prijs€6,5
Vaak gekozen maaltijdNasi babi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Uitbergen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Uitbergen. Neem landelijke partijen als Colruyt en/of Wink. Maar ook lokaal zien we verschillende initiatieven en wijkrestaurants. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze website kan u daarom de aanbieders rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Uitbergen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Uitbergen. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere organisaties bieden ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt men zonder moeite belangrijke boodschappen als halfvolle melk of kwark. Doorgaans kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Uitbergen vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Uitbergen? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse leveranciers die in lijn zijn met uw gesteldheid en menu voorkeuren. U kunt denken aan Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Aan de hand van deze website achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Berlare. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Uitbergen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van elementen als het bedrijf, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree kan je kopen vanaf €4,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Bloemkoolsoep is beschikbaar vanaf €5,5.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Pompoensoep, iets te drinken en een dessert als Aardbeien mousse als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Berlare voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Koninginnesoep met kip
 • Kipragout champignons
 • Kip in zoetzure saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Uitbergen aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor categorie thuismaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De gerechten worden meestal geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 20 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes en Foe yong hai. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of juist eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Uitbergen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit